Du trenger:

12 underlår av kylling

5 gr salt

1 ss paprikapulver

1 ss malt ingefær

1 tsk tørket estragon

Litt cayennepepper

2 dl Drit Forbanna Søt & Hissig

Tørk kyllinglårene godt med kjøkkenpapir. Dryss over salt og krydder.

Fyr opp grillen til 180 grader. 

Legg kyllinglårene på indirekte varme. La dem ligge uforstyrret i 40 minutter. 

Etter 40 minutter, øker du temperaturen til 200 grader, eller legger dem noen minutter på direkte varme for å få sprøtt skinn.

Når skinnet er sprøtt, flytter du kyllinglårene tilbake på indirekte varme.

Ha Drit Forbanna Søt & Hissig i en liten skål eller bolle.

Bruk en silikonpensel og glaser kyllinglårene med Drit Forbanna Søt & Hissig. Ta gjerne på et par lag.

La kyllinglårene ligge noen minutter på grillen for at sausen skal sette seg.

Grillede poteter

Du trenger:

3 bakepoteter

Salt

Rapsolje

Disse blir best om du koker potetene dagen før.

Skrell potetene og del dem i store biter.

Legg potetene i kokende vann i ca ti minutter. Hell av vannet og ha potetene i en stor bolle. Ha over rapsolje og salt. Pass på at potetene er jevnt dekket.

Ha potetbitene i en ildfast form eller på en ovnsplate.

Legg dem på grillen på grillen på 180 grader i en times tid inntil de er gylne og sprø.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *