Du trenger:
12 underlår av kylling
5 gr salt
1 ss paprikapulver
1 ss malt ingefær
1 tsk tørket estragon
Litt cayennepepper
2 dl Drit Forbanna Søt & Hissig
Tørk kyllinglårene godt med kjøkkenpapir. Dryss over salt og krydder.
Fyr opp grillen til 180 grader.
Legg kyllinglårene på indirekte varme. La dem ligge uforstyrret i 40 minutter.
Etter 40 minutter, øker du temperaturen til 200 grader, eller legger dem noen minutter på direkte varme for å få sprøtt skinn.
Når skinnet er sprøtt, flytter du kyllinglårene tilbake på indirekte varme.
Ha Drit Forbanna Søt & Hissig i en liten skål eller bolle.
Bruk en silikonpensel og glaser kyllinglårene med Drit Forbanna Søt & Hissig. Ta gjerne på et par lag.
La kyllinglårene ligge noen minutter på grillen for at sausen skal sette seg.
Grillede poteter
Du trenger:
3 bakepoteter
Salt
Rapsolje
Disse blir best om du koker potetene dagen før.
Skrell potetene og del dem i store biter.
Legg potetene i kokende vann i ca ti minutter. Hell av vannet og ha potetene i en stor bolle. Ha over rapsolje og salt. Pass på at potetene er jevnt dekket.
Ha potetbitene i en ildfast form eller på en ovnsplate.
Legg dem på grillen på grillen på 180 grader i en times tid inntil de er gylne og sprø.