Du trenger:
750 gr kyllingvinger
ca. 4 gr fint salt
2 dl Drit Forbanna Buffalo-saus + litt ekstra
Begynn med å dele kyllingvingene i overvinge og undervinge dersom dette ikke allerede er gjort. Tørk dem godt med kjøkkenpapir og pass på at det ikke er noen beinbiter som sitter på skinnet.
Salt vingene og la dem stå mens du fyrer opp grillen. Temperaturen skal være 180 grader. Bruk indirekte varme.
Legg vingene på grillen med litt mellomrom slik at røyken og varmen kan komme til over alt. La vingene ligge i ro i 40 minutter. Etter 40 minutter kan du begynne å sjekke om skinnet er sprøtt. La vingene kose seg til skinnet er sprøtt og deilig
Når skinnet er sprøtt tar du vingene av grillen og legger dem i en bolle som er stor nok til dem alle.
Hell over Drit Forbanna Buffalo-saus og sørg for at alle vingene er jevnt dekket. Legg vingene tilbake på grillen i fem minutter.
Blåmuggost-dip
Du trenger:
150 gr blåmuggost, romstemperert
3 dl rømme
saft fra en sitron
nykvernet pepper
litt cayennepepper
litt fersk gressløk, finsnittet
Smuldre blåmuggosten i rømmen, ha i sitronsaft, pepper, gressløk og litt cayennepepper. Bland godt med en gaffel og la dippen stå i kjøleskapet noen timer før servering.